Installateurs

Reinders installatietechnieken, Foxhol - 

www.reindersfoxhol.nl

Reinders Installatietechnieken is vanaf haar bestaan in 1995 uitgegroeid tot een totaal installateur gevestigd aan de Korte Groningerweg 43 te Foxhol. Van het eenvoudig loodgietersbedrijf in Hoogezand is Reinders Installatietechnieken uitgegroeid naar een totaal installateur.

Prieto installatietechniek, Zuidhorn - 

www.prieto.nl

EP:Prieto in Zuidhorn is een moderne en complete wit en bruingoed winkel waar service hoog in het vaandel staat.

Vaatstra B.V. installatietechniek rioolservice en dakbedekkingen, Bedum

 www.vaatstra.nl

Een sterk familiebedrijf sinds 1930 met een moderne bedrijfsvoering. Persoonlijk en transparant met ervaren personeel, die niets aan het toeval overlaten. Door te luisteren naar de behoefte en vraag van de klant, willen we de oplossing niet alleen toepassen. Maar ook vastleggen en onderhouden.

Techniko, Ekehaar -  www.techniko.nl

Techniko is een allround installatiebedrijf dat alle diensten levert rond gas, licht en water. Kortom, wij kunnen u totaal oplossingen bieden in alle disciplines van de installatietechniek, zodat u alles onder een dak heeft. Onze voornaamste focus ligt op duurzaam verwarmen en energiebesparing. We werken zowel voor particuliere, agrarische, als zakelijke opdrachtgevers en zijn gevestigd in Ekehaar, enkele kilometers buiten Assen.

AtotZ Installatietechniek, Zeerijp -www.atotzinstallatietechniek.nl


Neem contact met ons op

 om uw (water)vraagstuk aan ons voor te leggen.

arrow_drop_up arrow_drop_down