Reinigingsproducten

Ontkalkingsmiddel Boiler Cleaner DE can à 25 liter

  • Boiler Cleaner D.E. is een geconcentreerd en krachtig ontkalkingsmiddel voor het verwijderen van kalk uit boilers, ketels en wisselaars van staal of koper.
  • Het regelmatig verwijderen van kalkaanslag uit boilers, ketels en platenwisselaars heeft een positief effect op het rendement van uw installatie en verlengt de levensduur. Een laag kalk van 1 mm zorgt al voor een rendementsverlies tot wel 10%.
  • Boiler Cleaner D.E. is een sterk zuur product met oppervlakte actieve stoffen, anti-schuim middelen en inhibitoren om aantasting van het metalen oppervlak te voorkomen.
  • Product bevat een ingebouwde indicator ter controle van de werking van het product (rood = actief, geel/oranje = niet actief).
  • Na afloop van de reiniging dient het restwater geneuraliseerd te worden.

AAWATER levert reinigingsmiddelen voor diverse doeleinden: ontvetten, ontkalken, ontroesten, verwijderen van organische vervuiling etc.. Voor elke vervuiling en elke ondergrond leveren wij professionele reinigingsproducten. Heeft u apparatuur nodig voor reinigingswerkzaamheden? Ook dit is bIj ons te koop of te huur.

Wij staan u graag bij met onze kennis en ervaring. 

arrow_drop_up arrow_drop_down